Nyhetsbrev November 2017

Hej


November är här igen, kanske den av många mest illa omtyckta månaden, regn, mörker, kyla och halka. Vintertiden har också börjat vilket kan vara jobbigt att ställa om till. Nu gäller det att mysa inne och tända ljusslingorna i trädgården för att lysa upp tillvaron och förbereda sig inför vintern.

På Göransgården har vi nu fått våra träd borttagna som planerat och löven ska räfsas undan. Redan nu förbereds för kranstillverkningen och julgrupperna ska beställas. Husmor har börjat stryka julgardiner och jullöpare och inventerar julsaker. Jullunchen för närstående, boende och personal är som traditionen bjuder fredagen före 1:a advent så det är 1 december i år. Matlagningskursen pågår för fullt och det planeras för en danskurs på Göransgården inför middag med dans. Vinterresa är under planering och blir troligen till Vemdalen i år som omväxling till Sälen.

Vi har en vikarierande sjuksköterska nu som ersätter Annika som gått på föräldraledighet. Hon heter också Annika och kommer att jobba måndagar, tisdagar och fredagar till och med 28/2-2018.Vi får också i December ett nytt företag som har sjuksköterskejour på kvällar, helger och röda dagar de heter Vårdlaget och tar över 1 december.

Ha en mysig november

Sara Friman med personal

0 0
Feed