Naturnära utanför Uppsala

Välkomna till Göransgården

Välkomna till Göransgården utanför Uppsala

Göransgården ligger naturskönt beläget i Danmarks kyrkby, 8 km sydost om Uppsala centrum. Verksamheten bedrivs i tio olika fastigheter omgivna av en vacker trädgård med damm och växthus som lockar till utomhusaktiviteter av olika slag.

Göransgården är ett boende för personer med behov av särskilt stöd på grund av psykiska och sociala funktionshinder. Vi erbjuder en aktiv rehabilitering och god psykiatrisk omvårdnad. Utifrån var och ens förmåga och behov utformas individuella rehabiliteringsprogram.

På Göransgården finns bland annat musikrum, snickeri, träningskök, gym och ljusrum där möjlighet till arbete och avkoppling erbjuds. Vi vill ge en trivsam hemmiljö och ett så självständigt liv som möjligt. Här arbetar vi för att stärka individens självkänsla, självförtroende och för att ge ökad delaktighet i samhället.

Bo naturnära

Hos oss bor man granne med naturen. I vår fina trädgård och närliggande fastigheter kan man ägna sig åt en rad olika aktiviteter. Här finns plats för 29 stycken boende åt gången.

Boende

Aktiviteter

Att man aktiverar sig är viktigt för att man ska må bra i livet. Därför erbjuder vi ett brett spektra inom olika aktiviteter, så som odling, studiecirklar, snickeri med mera.

Aktiviteter

Nyhetsbrev

Följ de senaste nyheterna om Göransgården i vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrev

Login