Nyhetsbrev Oktober 2017

Hej

Oktober månad är här och snart ska vi ställa om till vintertid igen. Vårt fiske lider mot sitt slut då fiskeförbudet börjar 15:e oktober. Två fina havsöringar har vi hunnit få och förhoppningsvis några till innan det är dags att ta upp båten igen för vintern.
På Görans gården har trädgårdsarbetet inför vintern börjat och nu ska också redskap och övervintringsbänkar flyttas till ett av garagen och till ett av rummen i källaren i hus 1 då vi nu tömmer Vita villans källare. Ett företag som heter Hustomten ska ta ner att antal stora träd och några sjuka träd och de börjar nu i november med detta. Dammen ska också höst rensas och prepareras och ett antal av våra fiskar ska omplaceras då de börjar vara för många i dammen.
Sälen resan blev mycket uppskattad och man badade i spaanläggningen, vandrade på högfjället och åt på Gammelgården. Några hyrde också Mountainbikes och fisketur blev det också. Nu börjar planeringen för vinterresan till sälen.
Resan till Rom är nu bokad och den blir 19/3 2018. Matlagningskursen är igång med en ny grupp, vi räknar med två matlagningsgrupper denna hösttermin. Svamp plockningsutflykt är under planering liksom ”middag med dans” och en friluftsdag och massor av andra trevliga helgaktiviteter.

Ha en härlig oktober
Sara Friman med personal

0 0
Feed