Jobba hos oss

Specialistsjuksköterska i psykiatri för Tillsvidareanställning 100%

Stiftelsen Göransgården driver HVB hem och bostad med särskild service med totalt 35 platser för vuxna med behov av vård och behandling på grund av psykiska och sociala funktionsnedsättningar. Vi vill erbjuda individanpassade helhetslösningar för våra boende och erbjuda trygghet och delaktighet i vardagen. Göransgården är en icke vinstdrivande stiftelse som grundades 1934.
Göransgården ligger naturskönt i Danmarks kyrkby 8 km sydost om Uppsala. Vi är 34 medarbetare, eget kök, trädgårdsmästare, behandlingsassistenter och undersköterskor, tre sjuksköterskor, varav en kommer att gå i pension i juni 2021, socionom, vaktmästare, verksamhetschef och administratör/ekonomiansvarig. I vårt team ingår också samtalsterapeut/handledare, psykiatriker och sjukgymnast. På Göransgården finns bland annat musikrum, snickeri, träningskök, gym och ljusrum där möjlighet till arbete och avkoppling för de boende finns.

Arbetsuppgifter:
Som sjuksköterska arbetar du nära vår engagerade och välutbildade behandlingspersonal. Förutom sedvanliga sjuksköterskeuppgifter som medicindelning, blodprovstagning, depotinjektioner, beställning av läkemedel och sjukvårdsmaterial, deltar du i rond med vår konsultläkare. Du följer med på läkarbesök samt har samarbete med såväl socialtjänst som externa vårdgivare. Du deltar i team- och rehabiliteringsmöten angående de boende tillsammans med behandlingsassistenter och undersköterskor. I arbetet ingår också bedömningar av eventuellt nya boenden, inskrivningssamtal, att delta i och bedöma psykiatriska och somatiska besvär för att utreda vilka insatser som kan behövas. I mån av tid ser vi gärna att du deltar i vardagsaktiviteter med boende.

Erfarenhet och kvalifikationer:
Leg. sjuksköterska med vidareutbildning i psykiatri, erfarenhet av arbete inom psykiatriskt vård gärna inom akutpsykiatri, körkort och körvana, datavana och goda kunskaper i svenska i tal och skrift och erfarenhet av dokumentation enligt HSL.
Kollektivavtal finns. Tillträde senast 1 april -22, gärna tidigare enligt ök.  Lön enligt ÖK.

Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Ansökan med CV och personligt brev skickas via mejl till: susanne.lundin@goransgarden.se

Sista ansökningsdag 14 november 2021

Vi undanber oss hjälp med rekryteringar via bemanningsföretag.


Login