Lediga tjänster på Göransgården

Här lägger vi upp ansökningar när vi behöver utöka vårt team.

Sjuksköterska 50-75%

Göransgården söker en sjuksköterska som kan vikariera under föräldraledighet.
Vikariatet gäller från 1/9 - 2018 till 31/8 2019


Tjänstgöringsgrad:

50-75%
Arbetstiderna är dagtid, måndag till fredag - ingen jour eller röda dagar.


Kontaktperson:

Sjuksköterska/bitr. verksamhetschef, Susanne Lundin: 0738-177207

Stiftelsen Göransgården söker en Socionom/Beteendevetare

Stiftelsen Göransgården driver HVB med 22 platser och boende med särskild service enligt SoL 11 platser för vuxna med behov av särskild omsorg på grund av psykiska och sociala funktionsnedsättningar. Göransgården är en ideell och icke-vinstdrivande verksamhet som ligger naturskönt i Danmarks kyrkby 8 km sydost om Uppsala. Här arbetar bland annat sjuksköterskor, socionom, behandlingsassistenter och undersköterskor. Vi arbetar i team och handleds av två erfarna handledare, varav den ena är KBT-inriktad och den andra psykodynamiskt inriktad.

Arbetsuppgifter:
Som socionom/beteendevetare på Göransgården har du ett varierade jobb som både innefattar arbete kopplat till våra boendes rehabilitering och verksamhetens utveckling. Du kommer vara en del av ledningsgruppen och arbeta i tätt samarbete med verksamhetschef, sjuksköterskor och behandlingspersonal.
Arbetet innebär en samordnande roll där du regelbundet deltar i planering och uppföljning av våra boendes rehabilitering. Arbetet innebär även samverkan med andra aktörer såsom kommuner, hälso-sjukvården eller andra myndigheter. Du kommer ha stödsamtal med våra boende samt vid behov stötta vid myndighetskontakter med mera. Du kommer även hålla i uppföljningsmöten med de boende samt arbetsmöten med behandlingspersonalen. Som socionom/beteendevetare har du det övergripandet ansvaret över dokumentationen och är systemansvarig för journalsystemet idok. Du introducerar även och handleder personal kring journalföring och genomförandeplaner. Som socionom/beteendevetare ansvarar över anbudsskrivning och bevakning av upphandlingar från närliggande kommuner.
Stiftelsen Göransgården strävar ständigt efter att vidareutveckla och förbättra vår verksamhet, och här kommer du som socionom/beteendevetare att ha en viktig nyckelroll. Du ansvarar för att vidareutveckla och uppdatera vårat ledningssystem och även driva olika projekt för att utveckla kvaliteten i verksamheten. Du ansvarar även för avvikelsehanteringen gällande SoL-avvikelser.


Kvalifikationer:
Vi söker dig som är socionom, beteendevetare eller har annan likvärdig eftergymnasial utbildning. Socionomutbildning samt erfarenhet av arbete som kurator, biståndshandläggare eller inom socialpsykiatri är meriterande. Det är även nödvändigt med goda kunskaper i svenska språket och dokumentation samt att du har datorvana.
För att arbeta som socionom/beteendevetare på Görangården bör du vara flexibel och ha lätt för att ta egna initiativ. Du bör även kunna arbeta både självständigt och i team, kunna hålla i projekt självständigt samt vara pedagogisk och ha lätt för att lära ut. Du bör även ha god kännedom om socialtjänstlagen och annan socialrätt. Utbildning och erfarenhet av MI eller stödsamtal är meriterande.
Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med stora påverkansmöjligheter och goda utvecklingsmöjligheter i din yrkesroll. Förutom att arbeta i en fantastisk lantlig miljö erbjuder vi även friskvårdsbidrag och möjlighet att äta våra ekologiska måltider till reducerat pris.
Tjänsten annonseras som ett föräldravikariat på 12 månader men möjlighet till tillsvidareanställning finns.
Välkommen med din ansökan!

Tjänstgöringsgrad:
100 % eller utifrån önskemål.
Tillträde efter överenskommelse
Lön enligt överenskommelse

Ansökan:

Sista ansökningsdag 2017-12-15

Kontaktpersoner:
Socionom, Lena Markendahl: 0707-380416
Sjuksköterska/bitr. verksamhetschef, Susanne Lundin: 0738-177207
Facklig företrädare, Nugusse Hagos: 0707-380415

Läs om vår verksamhet här

Sök en tjänst hos oss

Eller skicka in din ansökan till:

Personalansvarig
Stiftelsen Göransgården
Danmarks by 179
755 98 Uppsala
E-post: Lena.Markendahl@goransgarden.se