Behandlingsassistent/Socialpedagog

Jobba hos oss

Behandlingsassistent/Socialpedagog

Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

 • Kvalifikationer
  Utbildning
  Meriterande: Eftergymnasial utbildning två år eller längre inom Socialt arbete och omsorg

 • Kompetenser
  Meriterande: Psykiatri

 • Körkort
  Krav
  B

Om jobbet
Stiftelsen Göransgården är en icke-vinstdrivande, religiöst- och politiskt obunden verksamhet som bedriver hem för vård eller boende (HVB) och bostad med särskild service enligt SoL. Vi arbetar med stöd och rehabilitering för vuxna personer med psykiatrisk problematik och psykiska funktionsnedsättningar. Göransgården ligger naturskönt i Danmarks kyrkby 8 km sydost om Uppsala.

Arbetsuppgifter:

Vi utför mestadels vårt stöd i de boendes lägenheter och arbetar för att stärka individens självkänsla, självbestämmande och egna förmågor. I arbetsuppgifterna ingår att stödja den boende i ADL, samtal och aktiviteter. Att stödja den boende i kontakten med myndigheter, vårdinstanser, närstående mm är också en viktigt del i arbetet.

Vi arbetar med kontaktmannaskap och utgår från uppdragsgivarens biståndsbeslut och lägger tillsammans med den boende upp en individuell genomförandeplan. Dokumentation enligt SoL samt hälso- och sjukvårdsuppgifter efter delegering av sjuksköterska ingår.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har en 2-årig eftergymnasial utbildning inom relevant område för arbetet såsom behandlingsassistent, socialpedagog eller beteendevetare. Vi söker även dig som är utbildad undersköterska med påbyggnadsutbildning inom relevanta kurser/utbildningar eller har lång erfarenhet av arbete inom psykiatri (minst 5 år).

Vi ser gärna sökande med erfarenhet från psykiatri och/eller HVB-verksamhet. Kunskaper i motiverande samtal (MI), KBT, IMR, neuropsykiatriska funktionsnedsättningar är meriterande. Som person behöver du trivas med att arbeta i team samt kunna ta ansvar för planering och genomförande av ditt arbete. Du behöver tycka om att arbeta mot förändring och ha en tilltro till människors förmåga att utvecklas. Goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift är nödvändigt. B-körkort och körvana är ett krav.

Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut så vänta inte med din ansökan!

Tjänstgöringsgrad:

100 %, schemalagd arbetstid dag, kväll och helg. I dagsläget arbetar man två helger/5 veckor.

Provtjänstgöring 6 månader.

Lön enligt kollektivavtal och överenskommelse.

Om anställningen
Lön
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Var ligger arbetsplatsen?
Danmarksby 179
75598 Uppsala

Arbetsgivaren
Göransgården, Stiftelsen

SÖK SENAST 25 SEPTEMBER
ANSÖKAN sker VIA MEJL: info@goransgarden.seKontakt
Fackliga kontaktpersoner
Nugusse Hagos
0707380415
Jeanette Blom
0707380422

Login