Ny sida

Hej
I Söderhamn har vi nu fått strömming två helger i rad 60 ST förra helgen och 30 denna helg så nu har jag fått rensa i timmar. Våra fåglar besöker vårt matställe trots värmen.
Här på Göransgården är arbetet med fasaderna i full fart och alla fönster målas om så det blir nytt och fint. Snart är det dags att sätta ut våra vackra övervintrade pelargoner men ännu är det för kallt på natten. Under våren sommaren har vi Cecilia jobbar i trädgården och som vikarierar på heltid under AnneLis semester 1 till sista juli.
Våra semesterperioder börjar nu efter midsommar men som vanligt är 50 % av den ordinarie personalen i tjänst båda perioderna.
Vi har fått flera igelkottar i vår trädgård som vi ska försöka få att stanna hos oss, vi lägger ut kattmat och har tagit fram ”igelkotthuset” med förhoppning om att kanske få en familj och att de stannar kvar. Sommarlunchen för närstående är inställd i år igen och vi behåller alla våra restriktioner tills all personal och boende som vill vaccinera sig är vaccinerade och att smittläget i Uppsala gått ner.
Boenderåd 1/6: information om att:
• 11/7 ska personalen ha brandövning både teori och praktisk släcknings övning.
• Handlingsresor blir nu två ggr i veckan tisdagar och fredagar 11:15
• Det är Viktigt att om man lagar mat eller bakar hos sig är att man måste ha fläkten på! Annars kan brandlarmet gå i gång. Ingen matlagning efter 22:00.
• Viktigt att alla städar efter sig på gymmen och att man inte har ute skor på sig.
Många förslag på utflykter och resor kom upp och ett önskemål om att trädgårdsmöblerna ska ställas ut vilket boende och personal hjälptes åt med i helgen.
Önskemål om lite nya inköp kom också upp Husmor ska få lista på det. Popcornmaskiner ska köpas in till alla hus.

Vi önskar nu alla en varm och solig juni
   Sara Friman med personal.

Login