Ny sida

Hej
Nu har jag semester och vi fiskar nästan varje dag, Vi har fått massor av stora fina abborrar, 2 havsöringar, en stor Gös och en stor sik. Det är bara att kavla upp ärmarna och rensa fisk, byxa abborre så den blir benfri och göra rabarberpaj 😊
På Göransgården är det fullt av trevliga aktiviteter, midsommarstång, köra rallybilar i terräng, Gröna Lund, badresor, levande musik i trädgården och fina egenodlade jordgubbar till fikat.
Vår nya buss har kommit och den är helt eldriven och har en fantastisk komfort.
Mari vår nya sjuksköterska har börjat jobba hos oss nu och vi hälsar henne mycket välkommen. Vi har också en ny fysioterapeut Ann som vi förstås också hälsar välkommen, vi tackad av Petra och önskar henne lycka till med det nya uppdraget hon fått av landstinget.
Snart går nästa gäng av personalen på semester och de som haft tidig semester kommer tillbaka, och en del nya semestervikarier kommer och jobbar.
Nu har nästan alla boende och personal fått Covid- 19 vaccin så om inte nya direktiv från folkhälsomyndigheten kommer, hoppas vi att kunna öppna matsalen igen för personal och boende vilket skulle vara mycket trevligt för oss alla då vi kämpat på med alla dessa restriktioner så länge nu.
Boenderåden pausar nu under juli men kommer åter i augusti, Ni som har förslag på utflykter eller andra aktiviteter – prata med personalen som jobbar!

Trevlig juli 2021
Önskar Sara med personal

Login